AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2019 19:21
Klopp indrømmer: City er verdens bedste fodboldhold

Jürgen Klopp måtte i sidste sæson se Manchester City snuppe mesterskabet lige for næsen af sit Liverpool-mandskab, og selvom Merseyside-klubben har fået en fænomenal start på sæsonen, tøver Liverpool-træneren ikke med at kåre rivalerne til verdens bedste.


Da Liverpool søndag aften hentede sin sjette sejr af seks mulige i den indeværende Premier League-sæson, skulle man synes, at ikke mange hold - hvis nogen - kunne hamle op med den kvalitet, som Liverpool-truppen besidder.

Imidlertid slår Liverpool-træner Jürgen Klopp fast, at han ikke ser sit eget mandskab som verdens stærkeste - det skal imidlertid findes i Manchester, hvor Pep Guardiolas lyseblåklædte tropper huserer. 

- Jeg har sagt det før - det er det bedste hold i verden, siger Jürgen Klopp ifølge Manchester Evening News med henvisning til Manchester City. Og han fortsætter: 

- Jeg vil ikke putte pres på Pep (Guardiola, red.), de er fantastiske, og vi er heller ikke dårlige. Deres type fodbold er der ikke mange hold, der kan spille. 

Jürgen Klopps næste opgave som Liverpool-manager venter onsdag aften, hvor Liverpool gæster Milton Keynes i Carabao Cuppen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED