Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp hylder ung Liverpool-profil: Han var involveret i alt

Af Emil Plovgaard
29.09.2021 Kl. 13:50
Jürgen Klopp roser ung Liverpool-spiller, der betagede den tyske træner i forbindelse med Liverpools udesejr i Champions League-gruppespillet tirsdag aften.
Curtis Jones leverede en strålende indsats, da Liverpool tirsdag aften vandt med 5-1 ude mod Porto i Champions League-gruppespillet, og det er noget, der behager spillerens træner, Jürgen Klopp.
 
Der er stor konkurrence på midtbanen hos Liverpool, men den 20-årige Curtis Jones har virkelig taget chancen til sig i de seneste kampe.
 
Midtbanespilleren var en af de bedre for The Reds, der tirsdag sejrede med 5-1 i Porto, og nu hyldes han af sin træner, tyske Jürgen Klopp.
 
– Curtis spillede en god kamp. Han spillede en virkelig fin kamp, han var overalt og var involveret i alt, siger tyskeren til Goal.
 
– Han skabte det første mål, da han overraskede målmanden ved at skyde udefra. Et skud, som målmanden ikke kunne redde. Han var også involveret i mange andre situationer. Defensivt havde han en topklasse-kamp, hvor hans pres og forsvarsspil sad i skabet.
 
– Jeg var imponeret over hans præstation til aften (i går, red.), så lad os fortsætte, Curtis, lyder opfordringen fra Klopp.
Annonce