Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2021 08:52
"Klopp gnider sig selv i hænderne" - United-legende ikke imponeret efter sejr

Paul Scholes er ikke imponeret trods Manchester Uniteds comebacksejr over Atalanta.


Manchester United leverede i går et stort comeback i Champions League-opgøret mod Atalanta.

Solskjærs tropper var nede 0-2 efter de første 45 minutter, men i anden halvleg fik de vendt kampen og endte med at vinde 3-2 efter mål af Marcus Rashford, Harry Maguire og Cristiano Ronaldo. 

Trods sejren er Manchester United-legenden, Paul Scholes, ikke imponeret, og han advarer spillerne om, at de ikke skal lade rive sig med op til kampen mod Liverpool.

- Jeg forstår deres fejringer, men jeg kan ikke få deres første halvleg ud af hovedet. Havde de mødt et bedre hold, havde de været uden for rækkevidde, siger Paul Scholes til BT Sport efter kampen.

- Atalanta havde fem spillere ude. Jeg forstår deres jubel, men jeg nød ikke deres spil, og det er bekymrende. De manglede sammenhold. Kan de spille sådan mod andre hold, som er noget bedre? Nej. Det var en god aften, men første halvleg er meget bekymrende. 

- Spiller de sådan mod Liverpool, så kan jeg forestille mig, at Klopp sidder og gnider sig i hænderne efter at have set første halvleg, lyder det fra Paul Scholes.

Cristiano Ronaldo blev matchvinder, og med målet var han med til at udbygge føringen ved to Champions League-rekorder - Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE