Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp forsvarer kontroversielle beslutninger

Af Jeppe Augustsen
12.04.2024 Kl. 09:23

Liverpool står med det ene ben ude af Europa League.

Torsdag aften blev The Reds ydmyget af Atalanta med et 0-3-nederlag på Anfield i det første af de to kvartfinaleopgør. Se vores karakterbog af kampen her.

Jürgen Klopp valgte at starte med flere af de store navne på bænken, heriblandt Andy Robertson, Mohamed Salah og Luis Diaz.

Derfor blev han også spurgt efter kampen, om det var det rette at spare nogle af stjernerne, hvortil han forsvarede sine beslutninger.

– Sådan er det. Vi taber en kamp, og så er det pga. ændringerne, men jeg forstår spørgsmålet, lød det fra Klopp efter opgøret.

– En af grundene til, at jeg vil gøre det samme igen, er, at vi er nødt til at lave ændringer, hvis vi vil være gode resten af sæsonen.

Efter de første 45 minutter, hvor Liverpool var bagud 0-1, foretog Jürgen Klopp tre ændringer, men det skyldes ikke, at det var de dårligste på banen.

– Elliott havde det fint. Vi skiftede ikke de tre dårligste spillere ud i halvlegen. Jones er lige kommet tilbage fra en skade og havde gode momenter. Det var den vigtigste træning for ham siden sit comeback.

– Tsimikas har ikke den store rytme, og så giver man ham kampen for at få en chance. Forresten tabte vi første halvleg 0-1 og anden halvleg 0-2. Så vi ved ikke, hvilken halvleg der var bedst. Sådan er det bare.

– Jeg er ansvarlig for resultatet. Det er jeg helt klar over, men beslutningerne omkring startelleveren ville være den samme.

Et nederlag på tre mål er sket før i Jürgen Klopps æra i Liverpool. Få hele overblikket her.

Annonce