Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 14:55
Klopp føler sig snydt: Vi skulle have haft flere straffespark

Jürgen Klopp føler, at de sagtens kunne have fået et eller flere straffespark i de seneste to kampe.


- Han lyder som en hykler, hvis han antyder, at Manchester United-spillerne bevidst går efter at vinde straffespark. Spillere som Mohamed Salah og Sadio Mané er mindst ligeså meget i stand til at bruge samme taktik.

Sådan lød det fra Mark Clattenburg tidligere på ugen, da han snakkede om Jürgen Klopps udtalelser efter kampen mod Southampton.

Her føler Liverpool-manageren, at de blev snydt for to straffespark og afviser også påstande om, at Liverpool-spillerne forsøger at filme.

- Når folk som Clattenburg snakker nu, så siger det mere om dem, end det gør om mig. Jeg kan ikke finde ud af disse 'mind gimes', og det er mit problem, siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

- I de sidste to kampe: Mane blev nedlagt mod Southampton, og det var efter min mening et straffespark. Det er ikke vigtigt, men det er min mening. Der var også hånd på bold - og så en situation, hvor Sadio blev på benene. Det er ikke rigtigt, når folk siger, at han diver. 

- Der var også en situation i kampen mod Newcastle. Målmanden holdt fast i Sadios ben. Han blev på benene. Jeg spurgte ham ikke, hvorfor han gjorde det. Det er ikke spillerne, der træffer en beslutning. Det burde være dommeren, lyder det fra Klopp.

Manchester United vil have Eriksen i byttehandel - Læs dagens rygtebørs her!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED