Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2021 17:55
Klopp er stor fan: Liverpool har West Ham-profil på ønskelisten

Jürgen Klopp er efter sigende stor fan af den engelske West Ham-spiller, Jarrod Bowen.


Liverpool er interesseret i West Ham-profilen, Jarrod Bowen.

Det melder James Pearce fra The Athletic.

Det er efter sigende de offensive kanter, som Jürgen Klopp & Co. har som førsteprioritet at styrke i dette transfervinduet efter at have hentet Ibrahima Konaté til det centrale forsvar.

James Pearce erfarer, at Jarrod Bowen er en af de spillere, der er til at finde på Liverpools ønskeliste over mulige transferemner.

24-årige Jarrod Bowen passer angiveligt perfekt til den profil, som Liverpool er på udkig efter, hvor alderen, spillestilen og alsidigheden gør ham attraktiv. 

Jürgen Klopp skulle være stor fan af Jarrod Bowen, og de vil fortsætte med at følge hans udvikling, selv om de ikke skulle gå hen og købe ham i dette transfervindue.

Han har kontraktudløb i 2025 og blevet erhvervet for £18 millioner, da han skiftede fra Hull i starten af 2020, hvor prisen kan stige til £25 millioner grundet bonusser.

I den forgangne sæson blev han noteret for otte mål og fem assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE