AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2020 22:05
Klopp efter 20. sejr: Vi måtte kæmpe for den

Liverpool-manager Jürgen Klopp erkender, at hans mandskab måtte kæmpe hårdt i anden halvleg for at få alle tre point i kampen mod Tottenham.


Liverpool skulle lørdag aften forsøge at hente sæsonens 20. sejr i Premier League og samtidig forsøge at sætte ny pointrekord efter 21 spillerunder. The Reds stod dog over for en vanskelig modstander i form af Tottenham på Spurs nye hjemmebane Tottenham Hotspur Stadium.

Jürgen Klopps mandskab sad på opgøret i første halvleg og kom også i front på et mål af den brasilianske landsholdsangriber Roberto Firmino. I anden halvleg havde Tottenham mulighederne for point, men manglede den sidste skarphed og derfor vandt Liverpool 1-0 og satte altså ny pointrekord med 61 point efter 21 spillerunder. Efter kampen var manager Jürgen Klopp glad for sejren, men erkendte også, at hans mandskab måtte kæmpe hårdt for sejren efter pausen.

- Vi vidste, at vi skulle spille en god kamp for at tage sejren mod et godt Tottenham-mandskab. I anden halvleg skulle vi også kæmpe for sejren - også kæmpe rigtig hårdt. Vi kunne have lukket kampen tidligere og burde også have gjort det, men i stedet blev det spændende til sidste fløjt, udtalte den tyske manager efter opgøret.

Jürgen Klopp hæftede sig ligeledes ved, at hans mandskab trods alt formåede at have en stor mængde boldbesiddelse i lørdagens udekamp:

- Det er altid svært at møde Tottenham på udebane, men i dag formåede at vi have omkring 72 procents boldbesiddelse i store dele af kampen. Det siger alligevel en del, selvom det måske ikke var vores bedste kamp i sæsonen. Men vi er meget glade for sejren, sluttede Jürgen Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED