Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 11:41
Klopp den evige optimist: Dette kunne jeg "lide" ved nederlaget til Aston Villa

Jürgen Klopp er i stand til at se noget positivt ved choknederlaget til Aston Villa.


Liverpool fik et ordentligt lag tæsk kort før landskampspausen, da Aston Villa gennempryglede de forsvarende engelske mestre med cifrene 7-2.

Men på mange måder var det bedre at få læsterlige tæsk end at tabe en tæt kamp, mener Jürgen Klopp, der i et interview med Talksport fortæller om dét, han faktisk kunne lide ved nederlaget.

- På nogle måder kan jeg bedre lide at tabe sådan end 3-2, for det er mere klart. Drengene kunne have tabt 3-2 og være draget afsted på landsholdslejr, mens vi lavede vores analyse af kampen, og det ville være dét. Et stort nederlag er mere brugbart, fortæller Klopp til Talksport.

- Jeg har nedskrevet alt det, jeg tænkte om og omkring kampen, så vi kan lade den ligge nu. Udfordringen er nu at få spillerne klar og hjælpe dem med at restituere inden lørdagens kamp mod et flyvende Everton-hold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED