Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kloge signings: Disse fem Premier League-spillere vil Newcastle have

Af Morten Bruun Jørgensen
08.06.2023 Kl. 16:54
Newcastle har en plan om at handle klogt og derfor investere i Premier League-spillere.

Siden overtagelsen i efteråret 2021 har Newcastle fået ros for at handle klogt ind, og det har The Magpies fortsat en plan om.

Det vil ikke indebære at bruge løs af mange millioner på fallerede stjerner og lottokuponer. I stedet vil klubben købe spillere, der allerede har bevist deres værd i Premier League.

 

Nu kan The Telegraph rapportere, at Newcastle har udset sig fem spillere fra ligaen, som klubben vil forsøge at lokke til denne sommer.

Det drejer sig om Southampton-duoen, Kyle-Walker Peters og Romeo Lavia, som sammen med The Saints er rykket ud af Premier League for nylig. Det samme gælder også for Tyler Adams, Harvey Barnes og James Maddison med henholdsvis Leeds og Leicester.

De fem spillere er allerede blevet diskuteret internt i Newcastle, som også har kigget på James Ward-Prowse, men englænderen er både lidt ældre og samtidig også dyr.

Alle spillerne har bevist deres værd i Premier League, og sådan har klubben tidligere også rekrutteret med Dan Burn, Kieran Trippier og Chris Wood.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Næste signing skal i hus: Liverpool skal forhandle med to spillere

2. Nej tak: David de Gea har truffet afgørende beslutning

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Romano med afsløring: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

5. Fabrizio Romano: Disse spillere forlader Manchester United

 

Annonce