Klar til Chelsea: Jota sender Liverpool i finalen

Af Jeppe Augustsen
20.01.2022 Kl. 21:37
Diogo Jota blev den store helt for Liverpool, der med to mål sendte Klopps tropper i Carabao Cup-finalen.

Efter et 0-0-resultat i det første opgør på Anfield var der lagt op til et spændende returopgør på Emirates Stadium mellem Arsenal og Liverpool.

Det var værterne, der fik den bedste start, og Alexandre Lacazette var også tæt på at bringe Arsenal i front på et frispark, men Caoimhin Kelleher, der var valgt foran Alisson, parerede bolden op på overliggeren.

I stedet var det gæsterne, der bragte sig i front, da Diogo Jota trak ind i banen og sendte bolden i det korte hjørne, der snød Aaron Ramsdale i Arsenal-målet.

Liverpool kunne derfor gå til pause med en 1-0-føring.

I starten af anden halvleg fik Kaide Gordon en stor mulighed for at udbygge føringen, men han sparkede bolden mål.

Efter en times spil var gæsterne igen tæt på, da Ibrahima Konate stangede et hovedstød på stolpen, og dermed levede kampen stadig for Arsenal.

Arsenal begyndte at presse på i løbet af anden halvleg, men med små ti minutter igen dukkede Diogo Jota igen op og gjorde det til 2-0.

I slutminutter modtog Thomas Partey sit andet gule kort og måtte tidligt i bad og misser også weekendens kamp mod Burnley.

2-0 blev også kampens resultat, og i finalen skal Liverpool møde Chelsea, der bliver spillet den 27. februar på Wembley.