Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2021 17:46
Keïta 2.0: Her er tre Leipzig-spillere, som Liverpool kan bruge

Vi har taget et kig på tre RB Leipzig-spillere, som måske kan vise sig at kunne bruges hos Liverpool.


Det kan godt være, at Naby Keïta ikke har indfriet forventninger efter sit skifte fra RB Leipzig til Liverpool, men det betyder næppe, at The Reds i fremtiden holder sig fra at handle hos den tyske klub.

Og man behøver ikke være fodboldekspert for at kunne se, at der er mange ligheder mellem de to klubbers spillestil, hvorfor det vil være logisk for Liverpool at kigge mod Leipzig, når der skal købes spillere.

Det gør vi derfor nu forud for klubbernes møde i Champions League tirsdag aften.

Herunder er vores bud på tre RB Leipzig-spillere, som kan blive interessante for Liverpool at holde et nøje øje med henblik på en fremtidig transfer.

Ibrahima Konaté
Liverpool viste interesse for forsvarskollegaen Dayot Upamecano, men han valgte at skifte til Bayern München. I stedet kan Liverpool med god grund nu kigge på landsmanden Konaté, som er gået lidt mere under radaren indtil videre. Han er et år yngre end Upamecano, og han er knap så god lige nu. Men Konaté er et stort talent, og det er ikke uden grund, at flere af de store europæiske klubber har fået øjnene op for ham. Og midterforsvaret kan sagtens være et sted, hvor Liverpool skal forstærke sig inden for de kommende to år.

Marcel Sabitzer
Hvis Georginio Wijnaldum forlader Liverpool på en fri transfer til sommer, vil det give super god mening at kigge på RB Leipzig-anfører Marcel Sabitzer. Østrigeren holder et højt niveau, og han minder på flere punkter om Wijnaldum. Han er god i de små rum, og han har en stor løbekapacitet. En kontrakt frem til sommeren 2022 skræmmer nok heller ikke ligefrem Liverpool væk. Det gør alderen på 26 nok heller ikke trods alt.

Dominik Szoboszlai
Hvis man har fulgt lidt med i Champions League denne sæson, er man klar over, at den bare 20-årige ungarer har imponeret gevaldigt for Red Bull Salzburg. I januar skiftede han så til søsterklubben RB Leipzig, hvor han endnu ikke har fået debut. Talentet er enormt, og han er som type en spiller lige efter Jürgen Klopps hoved. Han er dynamisk, kreativ og samtidig ganske leveringsdygtig foran mål, hvilket ni mål og 11 assists denne sæson også indikerer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED