Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 08:49
Keane: To Liverpool-profiler var skyld i Fulham-vinder

Roy Keane havde ikke meget positivt at sige om den rolle, to Liverpool-stjerner havde i Fulhams enlige scoring søndag.


Andy Robertson headede et dårligt indlæg ud til Mohamed Salah, der ikke fik bolden under kontrol tidsnok til at kunne forhindre Mario Lemina i at opsnappe den for derefter at hamre den over i det lange hjørne.

Liverpool tabte til Fulham på det mål, og derfor følte Roy Keane sig nødsaget til at lange ud efter begge de profiler, som kostede The Reds dyrt.

- Det er et dårligt indlæg, og jeg synes, Robertson bør gøre det bedre. Salah bliver nødt til at være stærkere, han må ikke miste bolden der. Det er en fantastisk afslutning, men det er helt vildt, hvad der er sket med dette Liverpool-hold. De er en skygge af sig selv, sagde Keane efter slutfløjt på Sky Sports.

- Salah... Han er ikke god nok, stærk nok, og han har ingen fight i situationen, selvom Robertson også bliver nødt til at gøre det bedre. Han bliver nødt til at heade den længere væk.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED