AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 21:36
Kean udskiftet efter 18 minutter: Her er forklaringen

Nu forklarer Evertons midlertidige cheftræner Duncan Ferguson, hvorfor han valgte at skifte Moise Kean ud efter 18 minutter i søndagens møde med Manchester United.


Moise Kean var et kæmpestort talent inden skiftet til Everton denne sommer, hvilket også fik handlen til at ligne et kæmpe scoop.
 
The Toffees betalte angiveligt omtrent €30 millioner til Juventus for Kean, inden italieneren skrev under på en femårig kontrakt med Merseysideklubben.
 
Siden da er det dog ikke gået Keans vej, da han endnu ikke har scoret for Everton, og han har fået særdeles begrænset med spilletid. I dagens kamp mod Manchester United blev Kean skiftet ind efter 70 minutter, og blot 18 minutter senere blev han på opsigtsvækkende vis pillet ud af den midlertidige træner, Duncan Ferguson.
 
Nu forklarer Ferguson, hvorfor han pillede Kean ud. 
 
- Det var ikke på grund af Moise Keans præstation, fortæller Ferguson. 
 
- Jeg blev bare nødt til at lave en udskiftning for at dræbe noget tid - det er det. Jeg har så mange angribere på bænken, så derfor lavede jeg den udskiftning. Det var ikke noget personligt mod Moise Kean, slutter han. 
 
Everton ligger nu på en 16. plads i Premier League. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED