Katastrofe for Aston Villa: Tottenham haler ind på fjerdepladsen

Af Emil Plovgaard
10.03.2024 Kl. 15:58

Søndag eftermiddag blev der spillet et vigtigt opgør på Villa Park i Birmingham. Her tog Aston Villa nemlig imod Tottenham i en kamp, der meget vel kan komme til at definere, hvem der snupper førstepladsen.

Aston Villa havde inden søndagens kamp vundet de seneste tre Premier League-kampe, men det blev der i den grad ændret på, idet Tottenham snuppede sig en 4-0-sejr.

Første halvleg endte uden mål, hvor det dog var hjemmeholdet, der var tættest på at bringe sig foran.

Det er dyrt ikke at kende sine besøgelsestider, og det fik Unai Emerys mandskab for alvor at mærke i begyndelsen af anden halvleg.

James Maddison sendte nemlig Tottenham foran efter 50 minutters spil, da han med lethed kunne sende bolden i mål efter et oplæg fra Pape Matar Sarr.

Efter et VAR-tjek blev målet godkendt, og så skulle der ikke gå længe, før Spurs atter kom på tavlen.

Denne gang var det klubbens anfører, Heung-min Son, der viste fornemt overblik, da han kunne assistere sommertilgangen Brennan Johnson.

Ondt blev herefter til værre for Aston Villa, da John McGinn midtvejs i anden halvleg fortjent blev tildelt et direkte rødt kort for en for voldsom tackling.

Det skulle tilmed også blive til en scoring for Heung-min Son, som lukkede og slukkede festen med sin scoring til 3-0.

I det hele taget blev det en flot kamp for sydkoreanske Son, der lagde op til målet til 4-0, som Timo Werner scorede.

Tottenham haler dermed ind på Aston Villa, der fortsat sidder på fjerdepladsen i Premier League.

To point adskiller de to mandskaber, der nu henholdsvis ligger nummer fire og fem.