KARAKTERBOG: Zaha og Palace pulveriserede West Brom efter dum udvisning

Af Asbjørn Sigsgaard
06.12.2020 Kl. 13:54
West Bromwich var med i kampen indtil Pereira så direkte rødt efter en god halv time. Så overtog Wilfried Zaha og Christian Benteke showet, og Crystal Palace tog fra The Hawthorns med en sejr på hele 5-1.

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

West Bromwich:

Johnstone: 5 – Var ikke skyld i nogen af Palaces mange scoringer, men vil nok gerne glemme denne december-søndag hurtigst muligt alligevel.

Furlong: 3 – Scorede et skidt selvmål, der satte gæsterne igang. Gjorde skaden lidt god igen med oplægget til udligningen, men druknede ligesom forsvarskammeraterne i anden halvlegs udradering.

Ajayi: 3

Ivanovic: 3

Bartley: 4

Phillips: 4

Pereira: 2 – Du er dit holds vigtiste offensive spiller, I har netop udlignet og har chancen for utroligt vigtige point. Det er IKKE det rigtige tidspunkt at sparke en modstander i maven på. Håbløst.

Gallagher: 5

Sawyers: (79') 4

Diangana: (45') 4 – Det blev ikke i dag, at stortalentet fra West Ham overbeviste West Bromwich om, at han skal være fast mand hver kamp. Fortjent udskiftet i pausen.

Cahill: 7

Van Aanholt: 8 – Trak et rødt kort til Pereira og lagde op til Bentekes 3-1 scoring. Mere end kompenserede for lidt tvivlsomt forsvarsspil ved West Broms scoring.

McArthur: (71') 7

Milivojevic: 8

Schlupp: (75') 7

Eze: 8 – Den nye kantspiller fra QPR er hurtigt ved at etablere sig som en af Premier Leagues mest underholdende spillere. Fremragende driblinger satte Zahas mål til 4-1 fornemt op.

Zaha: (80') 9 –  Livlig kampen igennem og hans sublime afslutning ved 2-1 scoringen viste endnu engang, at Zaha har niveauet til meget mere end Premier Leagues nederste halvdel. Scorede endnu et mål og lavede også et assist (til selvmålet).

Benteke: 8 – To (!) mål fra den ellers så notorisk uskarpe angriber. Og både et smart headet et af slagsen og en kølig afslutning fra kanten af feltet. Kan han finde tilbage til fordums styrke?

Riedewald: (71') 6