AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 19:37
Karakterbog: Salah spillede stort og Hazard kunne ikke alene

Liverpool hev en 2-0-sejr i land på hjemmebane mod Chelsea. Vi har uddelt karakterer til de to holds spillere.


Liverpool – Chelsea 2-0 (0-0)
1-0 Sadio Mané (51’)
2-0 Mohamed Salah (53’)

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Liverpool

Alisson: 6 - Brasilianeren var på plads, når der var brug for ham ved et par tilfælde. Virkede ganske sikker med fødderne. 

Trent Alexander-Arnold: 6 - Han sendte nogle gode bolde ind i feltet, og han kom fint med offensivt. Defensivt var han på hælene over for Eden Hazard efter pausen. 

Joel Matip: 5 - Han stod fint i billedet inden pausen, men efter pausen blev han udstillet nogle gange, hvor især Eden Hazard fik ham til at se dum ud. Var fejlplaceret flere gange. 

Virgil van Dijk: 8 - Endnu engang var hollænderen en bundsolid stopklods i det centrale forsvar, og han ryddede op, når der var brug for det. Som altid god på bolden og i duellerne. 

Andrew Robertson: 7 - Der gik et sug gennem Anfield, da han gled i ren Steven Gerrard-stil, men episoden fik ikke nogen konsekvens, og skotten fremstod solid defensivt og meget angrebsivrig - dog var der ikke altid kvalitet i indlæggene. 

Fabinho: 7 - Det klæder Liverpool at have en oprydder, der samtidig kan spille fodbold. Det kan Fabinho, og han gjorde det godt mod Chelsea. 

Jordan Henderson: 8 - Liverpool-anføreren spillede en stor kamp på den centrale midtbane, hvor han konstant flyttede sig rundt på banen og kom i gode positioner. Defensivt arbejdede han godt. 

Naby Keïta: 7 – Den tidligere RB Leipzig-spiller virker til at være i god form for tiden, og han var også godt spillende mod Chelsea, hvor han ofte fandt plads at boltre sig på. Han var et omdrejningspunkt særligt i første halvleg.

Mohamed Salah: 9 - Hver eneste gang den lille egypter var på bolden, virkede han til at kunne skabe noget magisk. Han drev gæk med Emerson og krydrede en flot kamp med en drømmemål. 

Roberto Firmino: 7 - Som vanligt arbejdede brasilianeren stenhårdt og havde hele tiden blik for sine holdkammerater. 

Sadio Mané: 8 - Han kom i mange gode dueller med Cesar Azpilicueta, og senegaleseren kom sejrrigt ud af flere af dem. Scorede også et mål, der viste sig meget afgørende. 

Indskiftere

Georginio Wijnaldum: 6 - Fint indhop af den hollandske landsholdsspiller, der var med til at skabe lidt bedre defensiv stabilitet på midtbanen. 

James Milner: UB - Fik kun 14 minutter på banen.

Xherdan Shaqiri: UB - Fik kun et par minutter på banen.

Chelsea

Kepa Arrizabalaga: 7 - Chelsea-målmanden havde nok at se til på Anfield, hvor han viste stor sikkerhed og gode evner med fødderne. Han var chanceløs ved begge Liverpools scoringer.

Cesar Azpilicueta: 4 - Overfor Sadio Mané kom den spanske forsvarsspiller på glatis nogle gange, hvilket ellers ikke er karakteristisk for ham. Det var en af hans dårligere kampe længe. 

Antonio Rüdiger: 6 – Tyskeren måtte lade sig udskifte allerede i slutningen af første halvleg med en skade. Forinden var han solid i forsvaret og holdt Roberto Firmino fra chancer.

David Luiz: 6 - Han så ud til at tage et stort ansvar i Chelsea-defensiven, og viste især fine evner med bolden, hvor hans lange afleveringer skabte nogle udfordringer for Liverpool til tider. Dækkede fornuftigt op og lavede ikke nogle hovedløse fejl, som han ellers kan have tendens til. 

Emerson: 3 - Mohamed Salah havde fuldstændig styr Chelsea-backen, der blev kørt rundt i manegen i en række tilfælde. Så rigtig skidt ud ved det første mål.

N’Golo Kanté: 5 - Franskmanden løb solen sort, men han tabte den direkte duel mod Naby Keïta. Offensivt havde han nogle gode løb, men det førte ikke til noget farligt. 

Jorginho: 4 - Playmakeren havde nok at gøre med at holde styr på Liverpools offensive profiler, og han virkede hele tiden en anelse på bagkant. Smed lidt for mange bolde væk. 

Ruben Loftus-Cheek: 4 - Havde igen fået chancen på den centrale midtbane, men han smed en del bolde væk og formåede ikke at fylde noget defensivt, men hans offensivt bidrog med for lidt. 

Callum Hudson-Odoi: 3 – Offensivt havde den unge Chelsea-spiller stort set intet at bidrage med, og selvom han startede fornuftigt defensivt, blev Cesar Azpilicueta ladt alene en del gange. Blev ofret kort efter 2-0-scoringen efter en skidt dag på kontoret.

Eden Hazard: 7 - Chelseas bedste spiller på Anfield. Han var omdrejningspunktet gennem hele kampen, men særligt i anden halvleg var han i hopla. Han drev gæk med Liverpool-spillere gang efter gang, men han manglede i den grad skarpheden, da han kom frem til nogle store chancer.

Willian: 4 - Det defensive arbejde var fint, men i den anden ende af banen blev det aldrig rigtig til noget fra brasilianeren, der faldt ud af kampen i store perioder. 

Indskiftere

Andreas Christensen: 5 - Han kom på bagkant overfor de hurtige Liverpool-spillere nogle gange, men han rodede sig ikke for alvor ud i noget skidt. 

Gonzalo Higuaín: 2 - Argentineren kom på banen kort efter 2-0-scoringen, men selvom han kom en del på banen, blev det aldrig godt. Han virker slet ikke til at være i form. Langsom både i tanke og handling. 

Ross Barkley: UB - Fik kun 14 minutter på banen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED