KARAKTERBOG: Saints slår sløje Arsenal ud af FA Cuppen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Southampton:

Forster:  6 – Meget lidt at lave, men laver en vigtig redning på Nketiah efter 65 minutter.

Walker-Peters: 7 – Målet bliver registreret som selvmål af Gabriel, men det er Walker-Peteres der på egen hånd viste, at han er blandt de bedste højrebacks i England lige nu.

Bednarek:  7-  Bundsolid defensiv, hvor den polske forsvarer leverede adskillige vigtige aktioner.

Stephens: 7 –  Stopperduoen satte bare ikke mange fødder forkert i dag.

Bertrand: 5 – Gjorde sit arbejde både i defensiven og offensiven uden for alvor at gøre sig bemærket.

Armstrong: 6 – Skaber enkelte chancer og knokler hårdt. Armstrong har en dejling blanding af teknik og fight.

Diallo: 6 – Måske den mindst bemærkelsværdige spiller på Saints-midtbanen, men det er ikke nødvendigvis nogen dårlig ting, når man er defensiv midtbanespiller.

Ward-Prowse: 8 – Han var allestedsnærværende i første halvleg, hvor han kom i vejen for en masse rent defensivt og skabte adskillige chancer offensivt.  Mistede indflydelse i anden halvleg, da Arsenal skiftede "A-kæden" ind. Burde alligevel være Man of the Match.

Walcott: 5 – Walcott arbejdede hårdt imod sit gamle mandskab, men manglede selv skarpheden, når chancerne faktisk opstod.

Ings: 6 – Ings mangler skarpheden i øjeblikket, men kommer stadig til masser fine chancer. Var det sidste sæson, havde han scoret i denne kamp. Udskiftet efter 85.

Adams: 7 – Var en konstant trussel i dybden, og han leverede en stærk arbejdsindsats. Var ikke langt fra at score efter et kvarters spil.  Udskiftet efter 77 minutter.

Indskiftere:

N'Lundulu: – Nåede ikke at efterlade noget reelt indtryk.

Shane Long: – Nåede ikke at efterlade noget reelt indtryk.

Arsenal:

Leno: 6 – Flot redning på Adams, kunne ikke gøre meget ved 1-0 målet. Alt i alt havde tyskeren flere gode end dårlige aktioner.

Bellerin: 4 –  Bedre i anden halvleg end i første, men alligevel bliver han udskiftet efter 70 minutter.

Holding: 6 – Ikke nogen fejlfri præstation, men Holding holdt skansen, da Arsenal særligt i første halvleg var det dårligste hold på banen.

Gabriel: 2 – Kom rigtigt rusten fra start og ender med at stå noteret for et selvmål, som man næsten kunne se komme efter den usikre start. Voksede med opgaven, men ikke nogen stor kamp for brasilianeren.

Soares: 5 –  Gjorde et udmærket stykke arbejde på sin dårlige back i første halvleg.

Elneny: 3 – Havde flere dårlige boldtab og havde aldrig held med at sætte sig på midtbanen, samtidigt med at det heller ikke var alverden, han kom i vejen for.

Xhaka: 5 –  Havde svært ved at følge med i første halvleg, hvor han sammen med Elneny havde svært ved at diktere spillet. Bedre i anden halvleg, da han fik mere plads og tid på bolden, fordi Saints var trætte.

Pepe: 6 – Han gør meget forkert, men omvendt gik de meste, som Arsenal skabte, faktisk igennem klubbens rekordsigning.

Willian: 2 – Anonym indsats. Han er simpelthen ikke pengene værd.

Martinelli: 3 – En stille dag på kontoret for den unge angriber, som formentlig stadig er rusten efter sine skadesperioder.

Nketiah: 6 – Har ikke meget at arbejde med, men bør måske gøre det bedre, når han så får chancen. Havde en ret stor chance efter 65 minutter, som Forster kommer i vejen for. Var generelt Arsenals farligste mand, men skarpheden manglede.

Indskiftninger:

Saka: 6 – Der skulle ikke gå mange minutter, før han allerede havde gjort større indtryk, end Martinelli nåede at gøre i dag.

Partey: 7 – Arsenal blev mærkbart bedre, da Partey kom ind i stedet for Elneny.

Lacazette: Nåede ikke at efterlade noget reelt indtryk.