Manchester United var langt fra strålende mod et Newcastle-hold, der gjorde modstand. Men Marcus Rashford var sprudlende

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Manchester United:

De Gea: 6 – Lidt af det hele fra spanieren, der både så usikker ud til tider og lavede et par solide, vigtige redninger undervejs.

Lindelöf: 6

Maguire: 6 – En skidt clearing gav anledning til Newcastle-udligningen og igen lignede den dyre midtstopper ikke nødvendigvis en spiller, der er alle de penge værd.

Shaw: 7

Wan-Bissaka: 7

Fred: 6 – Mange United-fans frygter midtbanekombinationen af Fred og Matic, og det forstod man godt her til aften. Manglende kreativitet og fart fra de to gjorde ikke meget godt for The Red Devils.

Matic: 7 – Ret skal dog være ret – en fremragende aktion fra den lange midtbanespiller lagde grundarbejdet til 2-1 målet.

James: 6 – Waliseren havde fået chancen fra start og forsøgte at udfordre. Men slutproduktet manglede for det meste for kantspilleren. Det gjorde det bare ikke, da han i anden halvleg hamrede Uniteds 2-1 mål ind.

Rashford: 9 –  Bragte United i front efter en helt ufarlig halv time for hjemmeholdet med en fremragende soloaktion og vandt siden straffesparket til Fernandes. En flot kamp.

Fernandes: 6 – Den (talis)mand har brug for en pause snart. Fik dog alligevel sit obligatoriske assist med en lang tå og sit mål via straffespark. Var ellers langt fra sin bedste udgave.

Martial: 5

Indskiftere:

Greeenwood: 6

Mata: UB

Shoretire: UB

Newcastle:

Darlow: 6 – Skulle nok have gjort mere ved Uniteds åbningsmål, men havde også et par solide redninger.

Krafth: 4 – Blev gjort helt rundtosset af Rashford, der ødelagde svenskeren fuldstændig ved Uniteds åbningsmål. Så igen ud til ikke rigtig at have niveauet til Premier League.

Lewis: 6

Clark: 6

Lascelles: 6

Hayden: 5

Willock: 5 – Arsenal-lejesvenden spillede sådan en udmærket kamp, indtil han nedlagde Rashford i feltet og reelt gav United-sejren.

Shelvey: 6

Almirón: 6 – En livlig første halvleg af den hurtige dribler, der gentagne gange skabte problemer for United-forsvaret. Men mistede momentum sammen med resten af holdet.

Saint-Maximin: 8 – Skaffede et hjørnespark med en klasseafslutning og udlignede så med en fantastisk halvflugter. I sprudlende spilhumør, intet mindre. Blev taget ud, da slaget var endegyldigt tabt.

Joelinton: 5 – Den så udskældte angriber startede stærkt og tvang de Gea ud i en flot redninger efter få minutter. Men så forsvandt han stille og roligt fra fokus og endte med at gå ud med en skade. Callum Wilson er savnet.