KARAKTERBOG: Overlegne Aston Villa forværrede Newcastles krise

Af Asbjørn Sigsgaard
23.01.2021 Kl. 21:55
Der var klasseforskel, da Aston Villa sikkert besejrede Newcastle med 2-0 i weekendens eneste Premier League-kamp

Aston Villa-Newcastle 2-0 (2-0)

1-0: Watkins (13')

2-0: Traoré (42')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Aston Villa:

Martinez: 7

Cash: 7

Targett: 8 – Gode raids og indlæg fra venstrekanten, hvor han utrætteligt skabte problemer for Newcastle-forsvaret.

Konsa: 6

Mings: 7

Luiz: 8

Nakamba: 7

Traoré: (80') 9 – Afgjorde reelt kampen, da han fordoblede Villas føring fem minutter før pausen med et fremragende skud, der gik ind via undersiden af overliggeren. Fortsatte de fornemme præstationer fra de seneste kampe.

Barkley: (80') 6

Grealish: (89') 8 -Han er bare forrygende. Et elegant 1-2 assist til Traorés mål var Grealish mest iøjnefaldende bidrag, men generelt endnu en rigtig god præstation fra playmakeren.

Watkins: 8 – Kom endelig på måltavlen igen efter bare 12 minutter, da han udnyttede et godt indlæg fra Targett og var generelt livlig og farlig.

Indskiftere:

El-Ghazi: (80') 6

Trezeguet (80'): 6

Ramsey: (88') UB

Newcastle:

Darlow: 6 – Kom uheldigt ud til Watkins' åbningsscoring, men gjorde sit arbejde fint derefter. Kunne ikke gøre noget ved 2-0 scoringen.

Manquillo: (71') 5

Lewis: 5

Schär: 3 – En forfærdelig start for midtstopperen, der ikke fik forhindret det tidlige Villa-mål og satte nærmest alle fødder forkert. Kom lidt bedre med derefter, men ikke en god præstation.

Lascelles: 6

Hayden: 4

Hendrick: 4

Shelvey: 6 – Startede godt i Newcastles mere offensive oplæg i de første minutter og var Newcastles mest opsøgende kreative spiller. Ikke, at det siger meget.

Almirón: (81') 4

Carroll: (71') 5 – Så mere farlig ud end længe, når holdkammeraterne kunne ramme ham i feltet. Det skete bare ikke særlig tit, og den aldrende Carroll mangler stadig mobilitet.