Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

KARAKTERBOG: Dolberg og Mæhle var helt væk - AC og Lindstrøm var bedst

Af Morten Bruun Jørgensen
01.12.2022 Kl. 09:01
Vi har uddelt karakterer til de danske spillere på bagkant af VM-slutrunden i Qatar.

Her er karakterskalaen:

1-2: De ekseptionelt dårlige præstationer (turneringen hvor ingenting lykkedes)

3-4: Præstationer under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: Middelmådige præstationer (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: Præstationer over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: Præstationer i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for turneringens resultat)

Andreas Christensen: 6 – Har måske været den bedste danske spiller overordnet set, men det siger desværre ikke så meget ved denne slutrunde.

Jesper Lindstrøm: 6 – Han var den næstbedste dansker under slutrunden. Det var tydeligt at se, at han havde selvtillid. Han turde udfordre, men han fik ikke meget hjælp i en bovlam dansk offensiv.

Rasmus Nissen Kristensen: 5 – Han har været førstevalg på backen, men han har ikke ramt det høje niveau, som han tidligere har gjort. Har især været udfordret offensivt i perioder.

Joachim Andersen: 5 – Leverede middelmådige præstationer i de første to kampe, inden han spillede en af sine værste landskampe for Danmark mod Australien.

Kasper Schmeichel: 5 – Han storspillede mod Tunesien, hvor han holdt Danmark inde i opgøret. Mod Frankrig gjorde han det ok, mens det var en under middel præstation mod Australien.

Thomas Delaney: 5 – Nåede kun at spille mindre end en halvleg mod Tunesien, inden han blev skadet. Det havde været en noget blandet kamp for Sevilla-spilleren, som dog måske var savnet til de efterfølgende kampe.

Victor Nelsson: 5 – Spillede hele kampen mod Frankrig, hvor han bestemt ikke var fejlfri, men det var heller ikke nogen dårlig præstation.

Simon Kjær: 5 – Fik kun spilletid i den første kamp, hvor hans manglende fart i benene blev udstillet et par gange.

Andreas Skov Olsen: 4 – Sad ude mod Frankrig med en skade, og det var heller ikke særlig godt mod hverken Tunesien eller Australien.

Mathias Jensen: 4 – Havde et godt indhop mod Tunesien, men mod Australien var han helt ved siden af sig selv.

Martin Braithwaite: 4 – Der kom en smule energi fra Espanyol-spilleren, men heller ikke han lykkedes med særlig meget i den danske offensiv.

Pierre-Emile Højbjerg: 3 – Det har været en turnering med alt for mange fejl fra Tottenham-profilens fødder. Han er slet ikke trådt i karakter, som man kunne forvente og er vant til at se.

Christian Eriksen: 3 – Hvor var han dog dårlig mod Australien. Det var en dag, hvor ingenting lykkedes for Manchester United-spilleren, som dog var bedre mod både Frankrig og Tunesien.

Alexander Bah: 3 – Fik ikke meget spilletid, men det var sørme heller ikke særlig godt mod Australien. Desværre, for han har været forrygende for Benfica.

Joakim Mæhle: 2 – Hvor var den Mæhle, som vi har set på landsholdet i lang tid efterhånden? Han var helt ved siden af sig selv i alle tre kampe.

Andreas Cornelius: 2 – Virkede tung og klodset, når han fik chancen i det danske angreb.

Kasper Dolberg: 2 – Han mangler kampform, og det var i den grad til at få øje på, for han var slet ikke på sit gamle niveau. Skuffende slutrunde.

Mikkel Damsgaard: 2 – Han fik spilletid i alle tre kampe, men det var ganske tydeligt at se, at han er helt ude af kampform. Han lykkedes ikke med noget som helst og EM-spilleren i ham var slet ikke til at se.

Robert Skov: UB – Spillede for lidt til at kunne blive bedømt.

Christian Nørgaard: UB – Spillede for lidt til at kunne blive bedømt.

Oliver Christensen: UB – Fik ikke spilletid og kan ikke bedømmes.

Frederik Rønnow: UB – Fik ikke spilletid og kan ikke bedømmes.

Yussuf Poulsen: UB – Fik ikke spilletid og kan ikke bedømmes.

Daniel Wass: UB – Fik ikke spilletid og kan ikke bedømmes.

Jens Stryger Larsen: UB – Fik ikke spilletid og kan ikke bedømmes.

Jonas Wind: UB – Fik ikke spilletid og kan ikke bedømmes.

Annonce