Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 14:23
Kaptajn-ros til Salah: Meget bedre nu end i første sæson

Mohamed Salah havde en fantastisk første sæson i Liverpool, men anfører Jordan Henderson mener, at egypteren er langt bedre nu


I forrige weekends Merseyside-derby mod Everton scorede Mohamed Salah sit mål nr. 100 for Liverpool i sin blot 159. optræden for klubben. Det er tredjehurtigst af alle spillere i Liverpools historie. 

Fundamentet for den imponerende statistik blev lagt i egypterens første sæson på Anfield, hvor det blev til utrolige 44 mål i 52 kampe. Siden da har Salah taget den lidt mere med ro og fra tid til anden fået kritik for sine manglende scoringer.

Men klubanfører Jordan Henderson mener, at den sammenligning af sæsoner er både uretfærdig og helt misvisende.

- Det er muligt, at de numre han ramte i sin første sæson hos os - plus 40 mål - har betydet, at alt siden er blevet målt ud fra en uretfærdig og urealistisk målestok, udtaler Henderson ifølge Goal. 

- Som en, der er priviligeret nok til at spille ved siden af ham, så kan jeg fortælle, at han er så meget bedre nu end i den første sæson. Han bidrager også meget mere end han gjorde i sin første sæson. Så utrolig som han var dengang, så er han kun blevet bedre og bedre, tilføjer midtbanespilleren.

Mohamed Salah kan bygge videre på sine fine statistikker, når FC Midtjylland i aften gæster Liverpool i Champions League. Der er kickoff kl. 21. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED