AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 20:32
Kan sætte Lampards pis i kog: Frankrig udtager Chelsea-profil

Didier Deschamps har valgt at udtage N'Golo Kanté til de kommende landskampe, selvom midtbanespilleren kun lige er vendt tilbage.


I den seneste landsholdspause valgte Frankrig at udtage N'Golo Kanté, selvom midtbanespilleren døjede med skadesproblemer, og det endte med, at franskmanden pådrog sig en ny skade. 

Det faldt naturligvis ikke i god jord hos Chelsea-manager Frank Lampard, der rettede kritik mod det franske landshold og landstræner Didier Deschamps. 

Nu er der så lagt i kakkelovnen til endnu en diskussion mellem Lampard og Deschamps.

Sidstnævnte har nemlig valgt at udtage Kanté til de kommende landskampe mod Moldova og Albanien, selvom han kun lige så småt er vendt tilbage fra den skade, som han pådrog sig med det franske landshold. 

Det er endnu ikke blevet til spilletid for the Blues siden skadespausen, men Kanté sad på bænken i midtugens opgør mod Ajax, og ifølge Deschamps er det grund nok til at udtage ham: 

- Jeg har ikke snakket med Lampard om det. Kanté har brugt tid på at komme sig, og han var i deres trup i Champions League. Hvis en spiller er til rådighed for sin klub, er det helt normalt, at de også bliver udtaget til landsholdet, siger Deschamps ifølge Daily Mail. 

Lampard har endnu ikke udtalt sig om sagen, men han vil næppe være tilfreds, og skulle Kanté pådrage sig endnu en skade med landsholdet, vil det unægteligt sætte hans pis i kog. 

Du kan se hele den franske trup herunder. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED