Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 10:24
Kan du ikke slå dem - sign dem: Guardiola vil have Kane - og han er klar på én betingelse

Pep Guardiola har ifølge The Independent opfordret Manchester Citys bestyrelse til at undersøge muligheden for at signe Harry Kane.


Harry Kane viste sine evner frem på bedste maner, da Tottenham slog Manchester City i lørdagens storkamp. Bagsiden ved storspillet, i hvert fald set med Tottenhams øjne, er, at Pep Guardiola nu er stensikker på, at han ønsker den engelske landsholdsanfører som sin langtidserstatning for Sergio Aguero.

Ifølge The Independent har Guardiola allerede sat Manchester Citys bestyrelse på sagen og fået dem til at undersøge, hvorvidt det er muligt at hente Kane til sommer. Og det er ikke umuligt, selvom Tottenham viser storspil og i den grad ligner en mulig titelbejler denne sæson.

Kilder tæt på Kane gentager fortsat, hvad angriberen mere eller mindre selv har udtalt tidligere; Han ønsker at vinde trofæer, og vinder Tottenham ikke noget denne sæson, er der en god chance for, at Kane selv vil agitere for et skifte.

Tottenham-angriberen har allerede haft en stor karriere og kan ende med at true Alan Shearers rekord som den mest scorende Premier League-spiller til dato. Sølvtøj har Kane dog ikke noget at fremvise af, og angriberen skulle være desperat efter at ændre på det.

Lige nu står Tottenham ganske vist stærkere end Manchester City, men The Cityzens og Pep Guardiola har dog vist en imponerende trofæhøst gennem de seneste sæsoner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED