Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:03:2021 11:51
Kan blive en realitet: Ingen transfers mellem Champions League-klubber

Man diskuterer i øjeblikket et forslag om, at klubber fra Champions League ikke kan handle på kryds og tværs af hinanden.


Andrea Agnelli kunne tidligere i dag meddele, at man er tæt på at nå til enighed om en ny struktur af Champions League, som skal træde i kraft i 2024.

Udover at være formand i Juventus er Andrea Agnelli også formand for European Club Association, og strukturen af Champions League er blot én af mange ting, som man har diskuteret. 

Til et møde, hvor fodboldjournalister kunne stille spørgsmål, blev Andrea Agnelli spurgt ind til potentielle nye tiltag for at sikre Financial Fair Play, og her kunne han fortælle, at der var kommet et ekstraordinært forslag. 

- Når klubber kvalificerer sig til diverse europæiske turneringer, kan der komme en regel om, at man ikke må købe spillere fra de andre klubber i samme turnering, siger Andrea Agnelli ifølge Daily Mail.

- Det vil indirekte fodbedre solidariteten mellem klubber, og derfor vil der ikke være store beløb mellem de deltagende klubber i Champions League. Det er nogle af de ting, vi diskuterer, lyder det fra Andrea Agnelli.

Andrea Agnelli mener, at det er en god måde at få de store klubber til at bruge deres penge i mindre klubber, og på den måde vil pengene blive mere ligeligt fordelt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED