Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 18:34
Kæmpe transfer under opsejling: Chelsea kontakter Manchester City

En handel kan falde på plads senere på ugen.


Chelsea har nu formelt henvendt sig til Manchester City vedrørende Raheem Sterling.
 
Det erfarer avisen Daily Mail.
 
Således har Chelseas nye ejer, Todd Boehly, været i kontakt med de forsvarende Premier League-mestre denne mandag i forbindelse med en Sterling-aftale, som meget vel kan færdiggøres i løbet af ugen, skriver avisen.
 
Sterling har i forvejen holdt positive samtaler med Chelsea-manager Thomas Tuchel, hedder det sig. Samtalerne skulle blandt andet have omhandlet, hvordan Sterling ville blive brugt på Stamford Bridge, og det var faktisk en samtale, der førte til, at den 27-årige Sterling nu gerne vil forlade Guardiola og co.
 
Klubben kan risikere at miste to spillere i denne uge, da også Gabriel Jesus sættes i forbindelse med Arsenal. Mens Jesus ventes at koste minimum 45 millioner pund, nævnes en pris på 55 millioner pund for Sterling.
 
Chelsea mangler fortsat at aftale de personlige betingelser i aftalen med den engelske landsholdsspiller, der er på vej mod de sidste 12 måneder af sin kontrakt med Manchester City.
 
The Cityzens har allerede hentet Erling Haaland og Julian Álvarez i dette transfervindue, og det betyder, at der er plads til, at offensivstjerner kan ryge den anden vej.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE