Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kæmpe røverkøb: Chelsea vil snuppe endnu en Leipzig-stjerne

Af Redaktionen
03.10.2022 Kl. 13:32
Chelsea er ved at lave endnu en handel med RB Leipzig.

Chelsea har efter sigende allerede lavet en aftale med Christopher Nkunku, som skifter til klubben fra RB Leipzig efter denne sæson, og tilsyneladende vil The Blues hente endnu en spiller hos den tyske klub.

Det er troværdige The Telegraph, som rapporterer, at Chelsea vil forsøge at hente Josko Gvardiol til klubben til sommer, og her kan man lave et regulært røverkøb.

For Chelsea forsøgte også i sommer at hente den unge kroatiske forsvarsspiller, men RB Leipzig var ikke villige til at sælge, og i stedet forlængede klubben med Gvardiol, der til gengæld fik en frikøbsklausul.

Og den frikøbsklausul lader til at være en gave for Chelsea.

Artiklen fortsætter under videoen

For 372 millioner kroner kan Gvardiol nemlig købes fri af aftalen med Bundesliga-klubben, og det må siges at være en fortrinlig handel af The Blues, som efter sigende bød nærmest det dobbelt i sommer.

Gvardiol er også en interessant spiller for Chelsea, da både Thiago Silva og Cesar Azpilicueta er gået ind i karrierens efterår, mens også Kalidou Koulibaly har rundet 30 år.

Kroaten regnes som en af de bedste unge forsvarsspillere i europæisk fodbold, og har allerede gjort det glimrende i den bedste tyske række og på landsholdet.

Gvardiol er 20 år og er noteret for 55 kampe for RB Leipzig og 12 for kroatiske landshold.

Annonce