Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 13:52
Kæmpe optur: Derfor er De Gea fraværende på ubestemt tid

David de Gea manglede til onsdagens kamp mod Crystal Palace, fordi han netop er blevet far for første gang.


Der findes ikke nogen bedre oplevelse end at blive far. Derfor kunne Ole Gunnar Solskjær heller ikke sige nej til at lade David de Gea rejse til Spanien, så han kunne være med til fødslen af sit første barn. Det fortalte nordmanden selv til fredagens pressemøde.

Mod Crystal Palace var Dean Henderson valgt fra start for Manchester United onsdag, mens den spanske førstemålmand helt manglede fra spillertruppen. Da fortalte Solskjær, at spanierens fravær skyldes "personlige årsager". 

Heldigvis var de "personlige årsager" altså af glædelig karakter, for De Gea er blevet far, og han får tid til at suge den første tid med sin nyfødte til sig. Derfor kommer Henderson også til at stå imod Manchester City på søndag.

- Det er en stor dag for David, og det er klart, at du nok ikke får meget bedre fornemmelse, end når du bliver far for første gang. Jeg giver ham den tid, han har brug for, og selvom der er en pandemi og restriktioner at tage højde for, kunne vi ikke nægte at lade ham rejse til Spanien for at støtte sin kæreste. Der var slet ingen tvivl, sagde Solskjær til fredagens pressemøde.

- Dean er trådt til i hans sted og har gjort det godt og er klar, så David får den tid, han har brug for med familien.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED