AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 20:31
Kæk Mourinho: Klopp kunne ikke lide menuen på Old Trafford

Jose Mourinho er ofte manden for nogle spektakulære kommentarer. Nu er han ude med en om Jurgen Klopp.


Jurgen Klopp har i et interview med Sky Sports beklaget sig over, at United altid stiller defensivt op, når de møder hans Liverpool-hold.

Samtidig brokker tyskeren sig over Liverpools underkendte 1-1 mål, som dommeren fik annulleret ved hjælp af VAR. Nu den altid kække Jose Mourinho ude med et kækt modsvar:

- Klopp har aldrig slået United på Old Trafford. Jeg føler, at han ikke kunne lide menuen. Han kan lide kød, men fik fisk.

Udtalelsen kommer efter United på dramatisk vis spillede 1-1 med Liverpool. Og det resultat virker til, at falde i god jord hos den tidligere United-manager:

- Han [Klopp] var ikke glad, og de spller selvfølgelig også meget bedre mod hold, der giver dem chancer i kontraangreb. Men United spiller på en anden måde for øjeblikket, udtaler Portugiseren og fortsætter:

- De forsøger at være solide omme bagved, og de havde tre centrale forsvarsspillere, der stod solidt og kompakt sammen med midtbanen. Liverpool kunne ikke lide menuen.

Liverpool formåede ikke at vinde for første gang i 18 Premier Leauge kampe, og dermed satte United lidt af en kæp i hjulet for The Reds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED