AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 19:28
Juventus' sportsdirektør: Ramsey blev aldrig brugt rigtigt i Arsenal

Fabio Paratici, der er sportsdirektør, mener ikke, at Arsenal fik udnyttet Aaron Ramseys fulde potentiale, fordi de brugte ham forkert.


Mandag aften blev det endelig officielt, at Aaron Ramsey skifter Arsenal ud med Juventus, som henter waliseren på en fri transfer til sommer. 

Gennem Ramsey 11-årige periode i Arsenal er han blevet brugt på en del forskellige positioner. Det har været alt fra dybtliggende playmaker, 10'eren og han er sågar blevet brugt som kantspiller i en 4-2-3-1-formation. 

Ingen af disse positioner er dog Ramseys bedste, mener Juves sportsdirektør Fabio Paratici. Paratici beskriver, at Ramsey er bedst som 'mezzala'. Det italienske fodboldbegreb dækker over en central spiller, som skal udfylde de tomme huller, hvor han skal modtage og aflevere bolden hurtigt videre. 

- Han er anderledes fra de spillere, vi har. Vi har ikke nogen som ham. Han er mere teknisk, han er afgørende og han har næse for mål, sagde Paratici ifølge London Evening Standard

- Ramsey er en spiller, som aldrig har fundet sin rigtige position, fordi han har aldrig udfyldt rollen som 'mezzala' i en tremandsmidtbane, og det er hans rigtige rolle. 

- Han kan også spille længere fremme på banen, ligesom Simone Perrotta gjorde i Roma. 

Ramsey har fået en fireårig kontrakt i Torino-klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED