Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 12:50
Juve-spiller fisker efter PL-skifte: Disse to trænere ville jeg gerne arbejde for

Sami Khedira ligner mere og mere end spiller, som kommer til at forlade Juventus på en fri transfer før eller siden.


Sami Khedira har en drøm om at spille for enten José Mourinho eller Carlo Ancelotti i Premier League, indrømmer den 33-årige Juventus-spiller i et interview med Sky Germany.

Efter fem sæsoner for de italienske mestre er karrieren gået i stå hos Den Gamle Dame, og Juventus skulle angiveligt have forsøgt at få tyskerens kontrakt ophævet i sommertransfervinduet.

De slipper af med ham senest til sommer, når Khediras kontrakt udløber. Til den tid håber midtbanespilleren på at opfylde drømmen om at prøve kræfter med Premier League.

- Jeg er virkelig glad og tilfreds med min karriere hidtil, men der er en ting, der mangler. En drøm, der aldrig er gået i opfyldelse. Jeg vil være en del af Premier League, siger Khedira til Sky Germany.

Her kunne han sagtens se sig selv spille for Mourinho i Tottenham eller Ancelotti i Everton.

- Jeg nød virkelig at arbejde sammen med Mourinho, og jeg ville aldrig sige nej til at gøre det igen, men han er ikke den eneste, jeg gerne ville arbejde sammen med igen. Ancelotti gør et godt arbejde og har en stor personlighed, så han er også blandt trænerne, som har imponeret mig i karrierens løb, siger tyskeren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED