Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jublede for meget: Nu får Arsenal-stjerne kritik for det modsatte

Af Emil Plovgaard
14.02.2024 Kl. 18:52

Flere eksperter på Sky Sports var hurtigt ude med riven efter flere af spillerne fra Arsenal, efter at der blev jublet voldsomt efter sejren over Liverpool tidligere på måneden.

Mikel Artetas mandskab vandt i den forgangne weekend med 6-0 over West Ham. Bukayo Saka scorede to gange, Martin Ødegaard kørte rundt med The Hammers på midtbanen, og det 16-årige stortalent Ethan Nwaneri kom ind fra bænken.

Alt i alt var det altså derfor en god dag på kontoret for The Gunners.

Mens kritikken for halvanden uge siden gik på, at Arsenal jublede for voldsomt, er kritikken af Declan Rice nu stik modsat.

Han jublede nemlig slet ikke, da han scorede mod sin tidligere klub i weekenden. Og det undrer Arsenal-legenden David Seaman.

– Sikke et mål, som han tilmed ikke jubler over. At se ham ikke juble over målet var mærkeligt for mig, for det var sådan et godt mål, og det var prikken over i’et på en fantastisk dag for ham og klubben.

– Det var en fremragende præstation af Arsenal. Jeg var faktisk vært på en VIP-tur hos Arsenal på dagen, og alle havde kampen på deres mobil. Ved hvert bord jeg kom til, fortalte fansene, at der først stod 1-0, så 2-0, 3-0 og 4-0. Det var storartet.

– Jeg var så glad på Declans vegne, for han har fået en masse røg fra West Hams fans. Han fik også en masse røg på Emirates, da West Ham slog Arsenal for nylig, så jeg var glad for, at det var den modsatte vej rundt i søndags, siger Seaman i sin podcast Seaman Says ifølge FourFourTwo.

Læs flere nyheder om Arsenal her.

Annonce