AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 19:52
Juan Mata åbner op om sin United-fremtid og nævner sit bedste mål for klubben

Den 31-årige spaniers kontrakt løber indtil sommeren 2021 med option på endnu et år.


Den offensive midtbanespiller insisterer på, at han ønsker at forlænge kontrakten med klubben, hvor han snart har spillet 250 kampe – han er lige nu på 249 kampe for klubben.

Juan Mata kom fra rivalerne fra Chelsea i 2014, og i 2019 underskrev han sin seneste kontrakt med Manchester United, der altså var en toårig kontrakt.

- Det føles som om, at tiden er gået meget stærkt, det føles som om, at tiden flyver. Jeg vidste ikke, at næste kamp er min kamp nummer 250, men jeg er stolt, sagde Juan Mata til Manchester Uniteds Twitterkonto ifølge Manchester Evening News.

- Når du spiller din første kamp, så føler du, at du er i gang med en ny begyndelse, det er et meget specielt øjeblik at spille for denne klub.

- Jeg har ikke lyst til at stoppe her, jeg ønsker at blive ved og ved og tilføje flere kampe i United.trøjen.

Den 31-årige spanier har scoret 33 gange i Premier League for United med nogle mindeværdige mål imellem, men intet som det ikoniske mål mod Liverpool på Anfield.

- Mit første mål var mod Aston Villa mod Stretford End. Det var et kludremål, ikke særlig smukt, men det var i min 8. eller 9. kamp, så det var vigtigt for mig.

- Målet i FA Cup-finalen mod Crystal Palace, vi var bagud, og kampen var ved at slutte, så da jeg scorede, var jeg også glad for, at jeg hjalp holdet med at vinde.

- Kampen på Anfield, jeg vender altid tilbage til det, hvorfor ikke? Europa League-finalen også, jeg nyder at tænke på målene, og forhåbentlig kommer der mange flere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED