Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist uddyber om Bellingham: Én ting kan blive et problem for Liverpool

Af Jeppe Augustsen
07.12.2022 Kl. 18:06
Liverpool er favoritter til at hente Jude Bellingham, men der er én ting, som kan blive et problem for Liverpool.

Der er hård kamp om Jude Bellingham.

Alle de store klubber er blevet kædet sammen med den 19-årige engelske komet, men tidligere i dag kunne den tyske journalist, Christian Falk, komme med en ny melding.

Den lød på, at Liverpool er favoritter til at hente Dortmund-stjernen.

Efterfølgende har Christian Falk taget en snak med The Anfield Wrap, hvor han uddyber situationen mellem Jude Bellingham og Liverpool. 

– Dortmund mister Bellingham til sommer. Det (en aftale mellem Liverpool og Dortmund) kommer tættere og tættere på. De har forhandlet i lang tid. Hans far, Mark, og mor, Denise, er ligesom hans agent, Mark Bennett, er meget fokuseret på Liverpool, siger Christian Falk til The Anfield Wrap.

– For alle engelske spillere er det vigtigt at spille Premier League. Liverpool har en lille fordel der, men klubbens struktur er også interessant for ham. Henderson og Milner er oppe i alderen, og Thiago er ofte skadet. Det ser han også som en god chance for at blive en leder. Real Madrid er også meget interesseret, men de har også nogle aldrende spillere, men de har også nogle yngre spillere.

– Det eneste problem, der kan opstå, er penge. Jeg ved ikke, hvor langt Liverpool vil gå i dette eksempel. Det er en fordel for Manchester City og Chelsea, som også er med i ræset. Hvis Bellingham kan bestemme det, så er det Liverpool.

– €150 millioner er i øjeblikekt prisen. Jeg har hørt, at Liverpool vil betale €100 millioner, så jeg er ikke sikker på, at de finder en tidlig løsning, lyder det fra Christian Falk.

KONKURRENCE – Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce