Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist: Stor lønforhøjelse på vej til Arsenal-stjerne

Af Emil Plovgaard
15.09.2023 Kl. 06:53
Der venter en stor lønforhøjelse.

Martin Ødegaard har været en af de bedst præsterende spillere siden sit skifte til Arsenal fra Real Madrid.

Nu venter der ham snart en stor lønforhøjelse, når han ifølge Arsenal-journalisten Charles Watts, der har en fortid hos GOAL og Football London, skriver under på en fem-årig aftale i det nordlige London.

 

Nordmanden står således til at få fordoblet sin nuværende løn på godt 100.000 pund om ugen. I danske kroner og ører vil Ødegaard tjene 1,7 millioner kroner på ugentlig basis i sin nye kontrakt.

Og der kan ske noget inden længe, skriver Watts i sin blog på Teamtalk.

– Arsenal har arbejdet meget, meget hårdt på at ordne lønudgifterne, så man kan betale disse spillere, hvad de er værd. Før blev de holdt nede af så mange underpræsterende spillere, der tjente store, store penge.

– Ødegaard vil øjeblikkeligt blive en af de bedst betalte spillere hos Arsenal, så snart kontrakten er på plads. Declan Rice er også deroppe. Saka, med sin nye aftale, vil også være deroppe. Nogen mener, at Kai Havertz også er deroppe, skriver Watts om lønhierarkiet i klubben.

I løbet af det seneste års tid har Arsenal også formået at forlænge med blandt andre Bukayo Saka, Gabriel Martinelli og Aaron Ramsdale.

24-årige Ødegaard skiftede permanent til Arsenal i 2021. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2025.

Noget tyder på, at Ødegaard inden længe kan miste en holdkammerat – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce