Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist: Særlig faktor kan sende Kylian Mbappé til Liverpool

Af Emil Plovgaard
09.09.2023 Kl. 13:26
Trods det faktum, at Kylian Mbappé, som det ser ud nu, kan hentes på en fri transfer næste sommer, er der dog stadig en forhindring på vejen for Liverpool.

Der er en reel mulighed for, at Kylian Mbappé næste sommer kan tilslutte sig Liverrpool.

Sådan lyder meldingen i al fald fra den franske fodboldjournalist Julien Laurens, der er freelancekorrespondent hos velrenommerede medier som The Guardian og BBC.

 

Særligt moderens indflydelse kan få Mbappé til at vælge Liverpool som sin kommende klub, lyder det.

– Real Madrid er naturligvis stadigvæk soleklar favorit.

– Jeg mener, Liverpool kan rykke fremad med en sag her, særligt hvis han bliver tilgængelig på en fri ransfer. Enhver storklub i England bør gå efter ham, og så vil han vælge, hvad han mener er bedst for ham.

– Hans mor er en stor fan af Liverpool, han kan godt selv lide Livepool, og han kan godt lide, hvad Liverpool har præsteret under Jürgen Klopp, siger Laurens på ESPN FC-showet.

Skulle det blive en mulighed for Liverpool at hente Mbappé, skal The Reds med al sandsynlighed hoste op med et kæmpebeløb til den franske verdensstjerne i løn.

I den franske hovedstad tjener Mbappé på ugebasis seks millioner kroner, og det er dobbelt så meget som Liverpools bedst betalte spiller i øjeblikket, Mohamed Salah.

Ifølge PLBOLDs læsere har Liverpool lavet sommerens bedste signing i Premier League – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce