Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2021 15:40
Journalist: Sådan vil Liverpool forsøge at få Salah-kontrakt på plads

Journalist beretter, at Liverpool vil forsøge at Mohamed Salah til at sænke sin lønkrav ved at tilbyde ham en stor sign on fee.


Mens Mohamed Salah fortsætter med at bombe mål ind for Liverpool, herskes der fortsat tvivl om egypterens fremtid på Anfield.

Han har nemlig kontraktudløb i 2023, og klubben er meget opsatte på at forlænge med ham, men som tingene ser ud lige nu, så kan parterne ikke nå til enighed.

Der har været meget skriveri om, hvor meget Mohamed Salah kræver for at forlænge. Her har der været meldinger om en ugeløn på £300,000 og helt op til £500,000.

Ifølge den engelske journalist, Kevin Palmer, er der ikke sandhed i meldingerne om et krav på £500,000 om ugen. 

Mohamed Salah vil dog have noget mere end de £220,000, som er den ugeløn Virgil van Dijk får og er den bedst betalte spiller i klubben.

Liverpool er efter sigende meget forsigtige med ikke at give egypteren en meget højere løn end de andre, da de ikke vil skabe stor forskel i deres lønstruktur.

Ifølge Kevin Palmer vil Liverpool stadig gøre ham til den bedst betalte i truppen, men vil i stedet give ham en rigtig stor sign on fee, som skal være med til at kompensere for hans lønkrav. 

Mohamed Salah har senest udtalt følgende om sin fremtid på Anfield:

- Det afhænger ikke kun af mig, men jeg vil gerne blive her, indtil sidste dag af min fodboldkarriere. Det afhænger af, hvad klubben vil. I øjeblikket kan jeg ikke se mig spille imod Liverpool. Det ville gøre mig ked af det. Det er hårdt at tale om. Men lad os se, hvad der sker i fremtiden, lød det fra Salah tidligere på måneden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE