Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2022 15:49
Journalist: Newcastle lurer på Thomas Müller

VM-vinderen skal muligvis en tur til det nordlige England.


Den tyske journalist Christian Falk - der har FC Bayern München som sit nicheområde - beretter, at både Everton og Newcastle lurer på den 32-årige tysker Thomas Müller.
 
Müller, som kan skrive VM-vinder på sit CV, har kontraktudløb med de tyske giganter i 2023, og dét kombineret med hans fremskredne alder, skulle sænke en eventuel overgangssum markant.
 
Newcastle har indtil videre hentet Kieran Trippier og Chris Wood i dette transfervindue, men skal sandsynligvis forstærke sig endnu mere, hvis det ikke skal ende i en nedrykning, allerede inden eventyret for alvor er begyndt.
 
Thomas Müller har udelukkende repræsenteret Bayern München i løbet af sin aktive seniorkarriere, og det har indtil videre kastet 403 førsteholdskampe af sig siden 2008.
 
Endvidere står han noteret for 110 kampe for det tyske A-landshold.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE