Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist er chokeret: "Det er fuldstændig forbløffende"

Af Jeppe Augustsen
01.10.2023 Kl. 16:50
Adam Crafton kan ikke forstå, hvorfor Premier League-dommere også dømmer kampe i Mellemøsten.

VAR og Premier League-dommerne er nok engang i fokus.

Det skyldes især den kontroversielle kendelse på Tottenham Hotspur Stadium, hvor Luis Diaz fik sin scoring annulleret for offside, selvom han tydeligt var onside

 

PGMOL beklagede kort efter, at der var sket en menneskelig fejl

I dag er det så kommet frem, at flere af de engelske Premier League-dommere – heriblandt VAR-dommerne i opgøret mellem Tottenham og Liverpool – var med til at dømme en torsdagskamp i De Forenede Arabiske Emirater.

Howard Webb, der er dommerchef i PGMOL, havde givet dommerne tilladelse til at tage afsted, og den beslutning forbløffer den engelske The Athletic-journalist, Adam Crafton.

– Man kan ikke have Premier League-dommere (som betales godt) til at freelance i turneringer, hvor der er tråde til stater, der opfattes som ejere af Premier League-klubber, skriver Adam Crafton på Twitter, og han hentyder til, at det giver unødvendigt giver mulighed for konspirationer om korruption. 

– Det er indlysende foder til konspirationer, og det er fuldstændig forbløffende, at personen, som har truffet det valg, ikke kan se det. 

– Hvis dommerne ikke føler, at de får nok betaling og kan skifte andre steder, så burde den rigeste liga i verden nok putte hånden i lommen for at matche og overgå markedsprisen. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. "Bizar" – Endnu en VAR-brøler i Premier League?

2. Afsløring: Så meget koster en fyring af Erik ten Hag

3. Tottenham-spiller til bitter Liverpool-spiller: "Tag hjem og græd"

4. Neville om VAR-dommere: Dette bør straffen lyde på

5. VAR-skandale? Liverpool blev snydt, viser linjer fra TV-station

Annonce