Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist afslører: Ronaldo har denne exit-klausul i kontrakt med Al Nassr

Af Jeppe Augustsen
06.01.2023 Kl. 16:06
Cristiano Ronaldo har en Champions League-klausul i sin kontrakt, melder Ben Jacobs.

For omkring en uge siden blev Cristiano Ronaldos skifte til Al-Nassr FC på en fri transfer en realitet. 

Den portugisiske verdensstjerne er skiftet til den saudiske klub på en aftale frem til sommeren 2025. 

På et pressemøde har Cristiano Ronaldo afsløret, at han havde tilbud fra flere steder rundt omkring i verden. 

– Jeg vil ændre mentalitet hos den nye generation, og jeg havde mange muligheder i Europa, Brasilien, USA og Portugal, men jeg har givet mit ord til denne klub, lød det fra portugiseren.

Der har været rygter om, at der skulle være en klausul i kontrakten, hvor han kunne skifte til Newcastle fra næste sæson, hvis de skulle gå hen og kvalificere sig til Champions League. 

Det er efterfølgende blevet afvist af den spanske journalist, José Félix Díaz, samt Newcastle-manager Eddie Howe.

Men ifølge transferjournalisten, Ben Jacobs, som var en af de første til at fortælle om Cristiano Ronaldos skifte til Al-Nassr FC, er der en exit-klausul i kontrakten med Al-Nassr. 

I en klumme på Fabrizio Romanos nyhedsbrev skrivr Ben Jacobs, at portugiseren har mulighed for at forlade den saudiske klub pga. en 'Champions League-klausul'.

– Fordelen for Ronaldo i alt dette er, at han har kontrakt frem til sommeren 2025, og i den er der nogle exit-klausuler til hans fordel, som eksempelvis en generel Champions League-klausul.

– Der er ingen sandhed i decideret Newcastle Champions League-klausul. Det er noget vrøvl, men der er en generel klausul, der tillader Ronaldo at skifte, hvis en klub, der spiller Champions League, kommer med et tilbud. 

– Der er ikke nogen obligation for et skifte, medmindre han vil. Der er ikke noget specifikt til Newcastle. Jeg vil også tvivle meget på, at de vil hente en 38-årig Ronaldo, hvis de kvalificerer sig til Champions League, lyder det fra Ben Jacobs. 

LÆS OGSÅ: Klopp kan gå transferamok til sommer: Her er transferbudgettet

LÆS OGSÅ: PL-storklub byder på João Félix: Det lyder det på

LÆS OGSÅ: OFFICIELT: Chelseas tredje januarsiging er en realitet

Annonce