Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 13:44
Jota er et øjeblikkeligt hit: Sådan går det Liverpools tre alternativer til portugiseren

The Times kan afsløre, hvem Liverpools tre alternativer til Diogo Jota var. Vi har her taget et kig på, hvordan de præsterer for deres respektive klubber nu.


Diogo Jota lader målene tale, og fortsætter han, som han har startet sin Liverpool-karriere, er han godt på vej til at sikre sig titlen som Årets Bedste Signing.

At der var potentiale i portugiseren vidste Liverpool for længe siden. Ifølge The Times skulle klubben have fulgt den nu 23-årige forward, siden han først brød frem for Atletico Madrid og FC Porto for fire år siden.

Han var dog ikke det eneste navn på listen over spillere, som The Reds havde i kikkerten i sommertransfervinduet, da Michael Edwards i samarbejde med Jürgen Klopp satte sig for at forstærke offensiven.

Alle ved, at Timo Werner var et transfermål, men Liverpool trak følehornene til sig og gav Chelsea frit spil, da eftervirkningerne af coronakrisen begyndte at tære på klubbens finanser.

Werner endte derfor i Chelsea, og han har som ventet vist gode takter og en solid målform med otte scoringer og fire assists i 13 kampe for The Blues. 

Det andet navn på blokken for Liverpool var den daværende Gent-profil Jonathan David, der næsten scorede efter behag i den belgiske liga sidste sæson. 

Han ønskede dog at være garanteret fast spilletid, hvilket Liverpool ikke kunne tilbyde, og derfor skiftede han til Lille, da åbningen opstod efter salget af Victor Osimhen til Napoli i sommertransfervinduet.

Hidtil står han noteret for en scoring samt en assist for Ligue 1-klubben, og de blev tilfældigvis først scoret i søndagens sejr over Lorient.

Sidste alternativ til Diogo Jota var Ismaila Sarr fra Watford, hvilket der også var adskillige meldinger om i sommer. Watford krævede dog flere penge øjeblikkeligt, end Wolves gjorde for Jota, så derfor endte Liverpool med at foretrække portugiseren over senegaleseren.

Sarr var sidenhen rygtet til Manchester United, da det stod klart, at de ikke ville hente Jadon Sancho, men han endte i sidste ende med at følge The Hornets ned i den næstbedste engelske række.

Her har han scoret tre mål og lavet to assists i ni kampe. Det er ikke til at sige, hvordan hverken Werner, Sarr eller David ville have præsteret, var de endt i Liverpool i stedet for Jota, men lige nu har Liverpool-fans ingen grund til at klage over, at valget faldt på portugiseren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED