AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 10:15
Jobsamtale: Arsenal holder møde med Marcelino

Ifølge kilder fra ESPN har Arsenal mødtes med Marcelino Garcia Toral.


Arsenal virker ikke til at ville beholde Freddie Ljungberg som permanent manager, og alt tyder på, at jagten for alvor er gået ind på en ny manager.

Ifølge altid pålidelige ESPN har The Gunners holdt møde med Marcelino omkring mulighederne for at blive den næste Arsenal-manager.

Marcelino selv er angiveligt selv i tvivl omkring, om Arsenal virkelig mener det, da han selv ser sit spanske ophav som en hage i forhold til, at Unai Emery også er spansk.

Han frygter angiveligt, at Arsenal vil se på ham og tænke, at han blot er en ny Emery, men ikke desto mindre har London-klubben mødtes med ham.

Tidligere har store navne som Mauricio Pochettino og Patrick Viera været sat i forbindelse med Arsenal-jobbet, men ingen ved på nuværende tidspunkt, hvem klubben er mest interesseret i.

Det lader til, at man vil lade Ljungberg stå i spidsen i nogle kampe, inden man tager en officiel beslutning om, hvem der skal være den næste cheftræner på permanent basis.   
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED