Af Emil Plovgaard
25.04.2022 Kl. 20:52
Det endte med en pointdeler i mandagens enlige Premier League-kamp.

Crystal Palace og Leeds mødtes mandag aften i den enlige Premier League-kampen.

Kampen bød ikke på de store muligheder, hvilket til slut også kunne aflæses direkte af måltavlen, hvorpå der stod 0-0 – hele kampen.

Joachim Andersen spillede samfulde minutter, og han var involveret i det velsagtens største højdepunkt i første halvleg, da han lod sig notere for en advarsel efter en tackling.

Med 20 minutter tilbage af kampen appellerede hjemmeholdets spillere kraftigt for et straffespark, men hverken kampens dommer, Darren England, eller VAR-systemet ville tildele et sådant, men det blev protesterne dog ikke færre af.

Det var værterne, der maste på til sidst og jagtede en scoring, hvor blandt andre Wilfried Zaha og Conor Gallagher var aktive.

Ved slutningen af kampen fandt Chelsea-lejede Conor Gallagher noget energi, og han trykkede af mod Leeds-målet.

Pointdelingen betyder, at Crystal Palace ligger på 14.-pladsen, mens Leeds er at finde på 16.-pladsen og dermed residerer lige over nedrykningsstregen.