AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 11:13
Januarvindue i sigte: Her er 5 spillere Mourinho vil bringe til Tottenham

Daily Mirror har set nærmere på fem spillere, som Jose Mourinho vil være interesseret i at hente.


Jose Mourinho er ny manager i Tottenham, og ifølge Sky Sports er Daniel Levy klar til at støtte ham på transferfronten.

I den anledning har Daily Mirror givet deres bud på fem spillere, han formentlig vil gå efter i det kommende transfervindue.

Nemanja Matic

Det er nok ikke den spiller, som Tottenham-fansene vil høre, men Mourinho har sine spillere. Han har haft ham i Chelsea og Manchester United. Han er en erfaren spiller og ser ikke ud til at være en del af Solskjærs planer. Han vil muligvis være tilgængelig. 

Zlatan Ibrahimovic

Svenskeren har for nylig forladt LA Galaxy. Han er en yndling hos Mourinho, og dette kan også være en kortsigtet løsning på at løfte holdet for resten af sæsonen. Der mangler en backup for Kane, og Ibrahimovic kan lukke det hul.

Paulo Dybala

Tottenham forsøgte at sikre hans underskrift i sommer, men økonomien satte en stopper for skiftet. Han får ikke fast spilletid i Juventus, selvom han har været farlig foran mål. Hans kreativitet kan blive et stort plus for Tottenham, da Alli og Eriksen har haft deres problemer denne sæson. 

Bruno Fernandes

Han blev også rygtet kraftigt til Tottenham i sommer, men endte med at blive i Sporting Lissabon. Han er værdisat til omkring £65 millioner, men den portugisiske klub har brug for penge og kan være tvunget til et salg. Mon ikke ansættelsen af landsmanden også vil øge chancerne for et skifte.

Nathan Aké

Mourinho har gennem hele sin karriere haft stort fokus på defensive, og på det punkt har Tottenham nogle spørgsmålstegn. Vertonghen og Alderweireld har kontraktudløb til sommer, hvilket vil efterlade et stort hul, og en central forsvarsspiller må toppe Mourinhos ønskeliste. Han vil blive en dyr herre, men Mourinho lykkedes ikke at få sin midtstopper i United, og Levy vil formentlig bakke ham op.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED