AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 10:52
Januarbomben: United forsøger sig med to gigantiske signings

Manchester United forsøger at gennemføre to enorme transfers allerede i vintertransfervinduet, skriver Goal.


Det er sjældent, de helt store transfers finder sted i vintertransfervinduet, men Manchester United og Ed Woodward vil forsøge sig.

Goal skriver nemlig, at The Red Devils vil forsøge at hente både Jadon Sancho og Erling Braut Håland til januar, og at man faktisk er overbevist om, at det kan lade sig gøre.

Sancho har længe været et transfermål for Manchester United, og Dortmund-ledelsen har flere gange antydet, at den 19-årige superstjerne vil kunne købes til sommer for et astronomisk beløb.

Men nu tror Manchester United angiveligt, at man har en chance for at gøre det allerede denne vinter.  Sancho har haft disciplinære problemer, fået bøder og er blevet droppet i startopstillingen af Dortmund-træner Lucien Favre i nyere tid.

Den mulige splid mellem spiller, træner og klub har nu overbevist Ed Woodward om, at Dortmund måske skulle være klar til at sælge Sancho allerede midtvejs i sæsonen.

Det hører dog med til historien, at Bild forleden skrev, at Dortmund nu kræver op mod £120 millioner for Sancho.

Det afskrækker dog angiveligt ikke Manchester United, som også er klar til at investere op mod £85 millioner på Erling Braut Håland til januar.

Den 19-årige norske angriber er længe blevet scoutet af Manchester United, og flere medier skriver, at The Red Devils er klare favoritter til at hende Champions League-topscoreren fra RB Salzburg.

Det bekræfter Goal, som samtidigt oplyser, at en eventuel aftale kan ende med, at Håland bliver udlejet tilbage til den østrigske klub for resten af sæsonen.

Det tyder altså på, at The Red Devils er klar til at bruge mere end £200 millioner på transfers denne vinter, hvis chancen byder sig.

  Goal skriver, at klubben har en pengebeholdning på £140 millioner, som bare venter på at blive brugt, uden at det er nødvendigt at optage gæld eller sælge spillere.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED