AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2019 14:30
Jagten på succes: Manchester United vil efterligne Liverpool-modellen

Ed Woodward og Glazer-familien er blevet enige om at ville benytte samme model, som Liverpool har gjort, for at få succes i Manchester United.


Overordnet set er det gået langt bedre for Manchester United siden Ole Gunnar Solskjærs ankomst i december sidste år, end det har gjort i en række år hos De Røde Djævle, men der er fortsat store udfordringer i den engelske storklub.

Det blev i høj grad udstillet søndag eftermiddag, hvor Everton på eget græs uddelte en lussing på 4-0 til Manchester United.

Udadtil lader det til, at Manchester United har lagt en plan for de kommende tre sæsoner med Ole Gunnar Solskjær ved roret, men det kan komme til at tage lang tid for nordmanden, der kan komme til at skulle arbejde under samme model, som Liverpool har kørt efter i de seneste år.

Således rapporterer ESPN i dag, at Ed Woodwaard og Glazer-familien har en plan om at ville efterligne den model, som Fenway Sports Group har indført i Liverpool. Det skal ses som en langsigtet plan for at få Manchester United tilbage i den absolutte top af engelsk og europæisk fodbold, hvilket de evige rivaler fra Liverpool har formået med Jürgen Klopp som manager.

Modellen går blandt andet ud på en mere tålmodig og smart rekruttering, hvor Liverpool har udmærket sig ved at hente spillere som Andy Robertson, Georginio Wijnaldum og Xherdan Shaqiri billigt, mens klubbens fronttrio har kostet mindre end £100 millioner. Til sammenligning har Manchester United betalt £165 millioner for Paul Pogba og Romelu Lukaku, mens Alexis Sánchez tjener en ustyrlig høj løn.

Den slags kan det nu være slut med for Manchester United, der er havnet i en vanskelig situation efter en håndfuld år med dårlige ansættelser og dyre, fejlagtige transfers.

For at komme ovenpå igen kan De Røde Djævle være nødt til at bide i det sure æble og hente inspiration hos Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED