AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 10:53
Jagten er sat ind: Liverpool vil hente RB Salzburg-profil for småpenge

En af RB Salzburgs største profiler kan havne i Liverpool til januar for et meget lavt beløb.


Erling Braut Håland har længe været på alles læber efter nordmandens præstationer i Champions League og den hjemlige liga, men angriberen er ikke den eneste, der har imponeret for østrigerne. 

Også japanske Takumi Minamino har vist sig flot frem, hvilket ikke er gået ubemærket hen i Liverpool. 

Merseyside-klubben har som bekendt været i gruppe med RB Salzburg i dette års Champions League, og de har derfor haft mulighed for at overvære Minamino på nærmeste hold. 

Japaneren har imponeret den engelske storklub, og efter de to holds første møde i oktober startede der rygter om englænderens interesse for 24-årige Minamino. 

Siden da er interessen ikke dælet. 

Tværtimod kan den pålidelige journalist Paul Joyce fra The Times nu melde, at Liverpool har intensiveret jagten på Minamino, som the Reds håber på at sikre sig til januar. 

Den japanske offensivspiller har kontrakt med RB Salzburg frem til sommeren 2021, men ifølge Paul Joyce kan Liverpool hente ham for småpenge. 

Minamino har således en frikøbsklausul på små £7,25 mio., hvilket er ingenting på det nuværende marked. 

Japaneren, der både kan spille på kanten og som offensiv midtbanespiller, skulle angiveligt være meget interesseret i at spille i Premier League, hvilket blot øger Liverpools chancer for at hente ham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED