Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 16:04
Italiensk transferbombe: Leeds vil bytte flop for Douglas Costa

Der er i dag dukket en bemærkelsesværdig historie op i de italienske fodboldmedier.


Det løftede en del øjenbryn, da Leeds i sommer erhvervede sig den spanske landsholdsangriber Rodrigo i Valencia for 27 millioner pund.

Dette var klubbens alletiders transferrekord, men det har ikke helt været til at se på banen i den indeværende sæson, hvorfor Marco Bielsa nu overvejer sine muligheder med angriberen.

Her er han ifølge det italienske medie Calciomercato kommet på en overraskende - og i den grad ambitiøs idé.

Bielsa overvejer nemlig at inkludere klubbens rekordsigning i en handel, der skal lokke Juventus' prominente winger Douglas Costa til Ellen Road.

Calciomercato erfarer, at Leeds har interesse i 30-årige Douglas Costa, der har kontraktudløb i Juventus i sommeren 2022.

For at en handel kan blive en realitet, tilføjer det italienske medie, at Juventus forventes at forlange Rodrigo inkluderet i en eventuel handel, da Andrea Pirlo skulle være betaget af spanierens kompetancer.

Douglas Costa er i denne sæson udlånt til Bayern München, hvor han har nydt begrænsende med succes. 

11 Bundesligaer-optrædener er det indtil videre blevet til for Costa i 2020/21 med en enkel scoring til følge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED