AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 14:21
Italiensk storklub er klar til at betale 52 mio. for Giroud

Antonio Conte skulle være klar til at hente Olivier Giroud til Inter Milan.


Antonio Conte nåede at træne Olivier Giroud i seks måneder, inden den italienske manager blev erstattet af landsmanden Maurizio Sarri.

Og den franske angriber må have efterladt et godt førstehåndsindtryk, for Conte, der i dag er Inter-træner,  er ivrig efter at blive genforenet med Chelsea-spilleren.

Det skriver Gazzetta dello Sport.

Chelsea har angiveligt værdisat Giroud, som har kontraktudløb til sommer,  til £5 millioner, hvilket svarer til knap 50 millioner kroner.

Det skulle Inter være parate til at byde denne vinter, men spørgsmålet er, om Giroud er klar på skiftet.  Hans store problem i Chelsea er manglende spilletid, og det er ikke sikkert, situationen ville ændre sig stort i Inter.

Conte har som bekendt allerede Romelu Lukaku og Lautaro Martinez  til rådighed i angrebet, så det er svært at se, hvordan Giroud er tiltænkt andet end en rolle som backup.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED