Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Internettet driller: Er det Kane-effekten?

Af Morten Bruun Jørgensen
11.02.2024 Kl. 21:36

Bayern München har vundet 11 tyske mesterskaber på stribe, men i denne sæson ser det svært ud. 

Lørdag aften blev Thomas Tuchels mandskab udspillet af Bayer Leverkusen, der vandt 3-0 og udbyggede forspringet til fem point. 

Set over hele sæsonen har Bayer Leverkusen ikke tabt en eneste kamp, og der resterer nu blot 13 runder. 

Bayern Münchens enorme dominans ser dermed også ud til endelig at blive brudt. Det sker ellers i en sæson, hvor den tyske storklub i sommerens transfervindue forstærkede sig med Harry Kane. 

Nu bliver den engelske angriber, der aldrig har vundet et trofæ i sin karriere, dog drillet. For er det virkelig effekten af hans tilstedeværelse hos Bayern München, at klubben skal gå en sæson uden trofæer?

Siden nederlaget mod Leverkusen er internettet flydt over med drillerier af den slags. Herunder har vi samlet et lille udpluk af dem.

Allerede i Kanes debutkamp startede Bayern München med at tabe den tyske Super Cup mod RB Leipzig. Sidenhen er klubben også røget ud af den tyske pokalturnering, hvor Kane dog ikke spillede. 

Klubben kan dog stadig nå at vinde Bundesligaen, mens den sydtyske storklub også er med i Champions League. 

Det vil også være hårdt og uretfærdigt at give Kane skylden, hvis Bayern München glipper det tyske mesterskab. Han er nemlig suveræn topscorer i ligaen med 24 mål i 21 kampe. Derudover har han også lavet fem assists. Han har også slået adskillige rekorder hos Bayern München i denne sæson. 

Se højdepunkterne fra Leverkusens sejr mod Kane og Bayern München i videoen øverst i artiklen.

Annonce