AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2020 18:15
Insider afslører: Derfor endte Ødegaard ikke i Liverpool

Jan Aage Fjortoft fortæller, hvorfor Martin Ødegaard ikke endte i Liverpool tilbage i 2015


I 2015 var Martin Ødegaard på alles læber og blev rygtet til flere klubber.

Det endte med et skifte til Real Madrid, men det er formentlig ikke gået helt som planlagt. Den nu 21-årige nordmand har været udlejet til tre klubber; Heerenveen, Vitesse Arnhem og nu Real Sociedad.

Han var bl.a. rygtet til Liverpool, og den norske tv-reporter, Jan Aage Fjortoft, blev spurgt til råds af Ødegaard-familien, som var Liverpool-fans.

- Ødegaard var meget tæt på at skifte til Liverpool. Jeg var omkring landsholdet dengang, og hans far spurgte mig om hjælp. De havde privilegiet til at vælge mellem Arsenal, Liverpool, Bayern München og Real Madrid. Vi var i min stue og snakkede om det, og de var Liverpool-fans og var vilde med idéen om et Liverpool-skifte, siger Jan Aage Fjortoft til LFC Transferroom.

- Problemet dengang var, at Liverpool ikke havde et reservehold. Han var kun 16 og var ikke klar til førsteholdet. Derfor skiftede han til Real Madrid og spillede for andetholdet, der havde Zidane som træner, lyder det fra Fjortoft. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED